Supper

  • 1. Seafood suppe

    kr. 45

  • 2. Wan-Tan suppe

    kr. 45

  • 3. Nudel suppe

    kr. 45

  • 4. Peking suppe

    kr. 45

  • 5. Asparges suppe

    kr. 45

    med krabbekød

  • 6. Hønsekødsuppe

    kr. 45

Forretter

  • 9 Dybstegt kylling (6 stk.)

    kr. 59

  • 10. Dybtstegte rejer (4 stk.)

    kr. 49

  • 11. Mini forårsruller (5 stk. vegetar)

    kr. 45

  • 12. Tian Fu forårsruller

    kr. 45

  • 13. Dybstegt Wan-Tan (5 stk. svinekød)

    kr. 45

  • 14. Dybstegte blæksprutter

    kr. 45

    med sursødsauce

  • 15. Kyllingevinger

    kr. 49

    (4. stk.)

  • 16. Hjemmelavet kyllingespyd

    kr. 45

    (2 stk.)

  • 17. Crispy rejer (3 stk.)

    kr. 49

  • 18. Rejechips

    kr. 35

  • 19. Blandet salat

    kr. 49

Fisk

  • 20. Rejer

    kr. 128

    med sursødsauce

  • 21. Rejer i karry

    kr. 128

  • 22. Rejer a la Sichuan

    kr. 128

    Stærk

  • 23. Rejer

    kr. 128

    med ingefær og porrer

  • 24. Dybtstegte rejer

    kr. 128

    med sursødsauce

Oksekød

  • 31. Oksekød

    kr. 118

    med bambusskud og champignon

  • 32. Oksekød

    kr. 118

    i karrysauce

  • 33. Gong Pao oksekød

    kr. 118

    stærk

  • 34. Oksekød

    kr. 118

    med porrer og løg

  • 35. Oksekød

    kr. 128

    med selleri og peberfrugt

  • 36. Oksekød

    kr. 118

    i østerssauce med broccoli

  • 37. Oksekød Chop Suey

    kr. 118

Svinekød

  • 41. Svinekød

    kr. 108

    med bambusskud og champignon

  • 42. Svinekød

    kr. 108

    i karrysauce

  • 43. Gong Pao svinekød

    kr. 108

    med grønsager (Stærk)

  • 44. Svinekød i Chop Suey

    kr. 108

  • 45. Dybtstegt svinekød

    kr. 108

    med sursødsauce

  • 46. Svinekød

    kr. 118

    med hvidløgssauce

Kylling

  • 51. Kylling

    kr. 118

    med bambusskud og champignon

  • 52. Kylling i karrysauce

    kr. 118

  • 53. Gong Pao kylling

    kr. 118

    med grønsager (Stærk)

  • 54. Kylling

    kr. 118

    med porrer

  • 55. Kylling

    kr. 118

    med ananassauce

  • 56. Kylling i østerssauce

    kr. 118

    med broccoli

  • 57. Dybstegt kylling

    kr. 118

    med sursødsauce

  • 58. Kylling chop suey

    kr. 118

  • 59. Kylling i rød kokoskarry

    kr. 128

    m. broccoli

And

  • 61. Andesteg

    kr. 138

    med bambusskud og champignon

  • 62. Andesteg

    kr. 138

    på katonesisk stil

  • 63. Andesteg

    kr. 138

    a la Sichuan (Stærk)

  • 64. Andesteg

    kr. 138

    med ananassauce

Jernfadsretter

  • 65. Rejer i jernfad

    kr. 148

    med hvidløg

  • 66. Seafood på jernfad

    kr. 148

    med grønsager

  • 67. Andekød på jernfad

    kr. 148

    med grøntsager

  • 68. Kylling på jernfad

    kr. 148

    med grøntsager

  • 69. Oksekød i jernfad

    kr. 148

    m. grøntsager

  • 70. Svinekød i jernfad

    kr. 148

    m. grønsager

Stegte ris/nudler

  • 71. Stegte ris de luxe

    kr. 99

    med små rejer og kylling

  • 72. Stegte ris

    kr. 89

    med grønsager

  • 73. Stegte nudler de luxe

    kr. 99

    med små rejer og kylling

  • 74. Stegte nudler

    kr. 89

    med grønsager

Børnemenu

  • 80. Pommes frites

    kr. 39

  • 81. Pølser

    kr. 65

    med pommes frites

  • 82. Fiskefilet

    kr. 65

    med pommes frites

Kinesiske menuer

  • MENU B

    kr. 118

    4 små retter
    Dybstegte kinarejer med sursødsauce
    Dybstegt kylling med sursødsauce
    Kylling i karry
    Oksekød med grønsager

  • Menu C

    kr. 168

    Wan-Tan suppe
    Forret: Forårsrulle
    Hovedret: Kinarejer a la Sichuan Andekød med bambusskud og champignon

    Min. 2 personer

  • Menu D

    kr. 178

    Peking suppe
    Forret: Dystegte kinarejer med susødsauce
    Hovedret Sprød and med forårsløg i pandekage (anrettes ved bordet) og oksekød med chilisauce

    Min 2. personer

  • Menu E

    kr. 178

    Peking suppe
    Forret: Dybstegte Wan-Tan
    Hovedret: Dybstegte rejer med sursødsauce, stegt and på kontonesisk stil og oksekød med bambusskud og champignon

    Min. 4 personer

  • Menu F

    kr. 198

    Asparges suppe
    Forret: Forårsrulle.
    Hovedret: Stegt andekød med bambusskud og champignon, kylling med grønsager og cashewnødder, oksekød med chilisauce, og dybstegte kinarejer med sursødsauce.

    Min. 4 personer