Take Away Horsens

Har du lyst til at spise et lækkert måltid derhjemme, som du ikke selv har kokkereret? – Så bestil take away hos os. Det er både en nem og hurtig måde at få et godt måltid mad både til frokost og aften.
Med vores take away, kan du invitere gæster på en afslappet middag hjemme hos dig, uden du skal knokle i køkkenet. Tianfu take away er et sikkert hit for alle, der har en kærlighed til det orientalske køkken. Med take away er du garanteret mætte gæster, og udvalget på menuen er stort, så du kan altid overraske dine gæster med nye retter på take away kortet.

Stort udvalg i Take Away

Her kan du blandt andet bestille sushi, diverse supper, dybstegte rejer og oksekød Chop Suey som take away. Når du henter din mad hos os, bliver du mødt af en enestående service, hvor kvalitet af mad og betjening er i topklasse, og råvarerne er udvalgt blandt de bedste. Desuden får du 20 % rabat på take away, når du bestiller a la carte retter og sushi.

Her kan du altid få mad

Restaurant Tianfu har åbent alle ugens dage – mandag til fredag fra 14.00-22.00 og lørdag og søndag kl. 14.00 – 22.00. Du har derfor rig mulighed for at bestille mad, når du er sulten. Ønsker du ikke take away men et besøg i restauranten, har du også mulighed for at vælge en lækker buffet med et bredt udvalg af udsøgte retter. Personalet lover dig en unik oplevelse både med din take away og dit restaurantbesøg.